dissabte, 25 d’octubre del 2008

Alegria i xerinol·la

Per als qui mireu el blog abans de sopar...

tema pasta...dons haurà sortit tot per 720€ que són 630 del catering i 90 de beguda, embotit, gel...
és a dir, que amb els 23 que heu dit que si, surt per uns 32€ per cap.
a mesura que aneu entrant m'aneu donant la pasta i cap a dalt a muntar taules.

tenim música però si en voleu portar de casa, benvinguda que serà.

Fins després!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Eii mira, jo tot just ara he mirat el blog xDD Així que si arribem a les 21h hem de trucar també a algú per entrar no? M'apuntaré mòbils doncs jeje. Fins d'aquí unes hores!!

David H.

iona ha dit...

ee!!! que m'han trucat de la feina que entro abans a terballar!! no podré venir a sopar! :( pero si em dona temps em passo a veureus les cares ni que sigui!! que tinc moltes ganes!!! aviso que si després algu vol anar a barcelona a prendre algo... que vingui al Elephant a veure'm! que em truqui i m'ho digui (telf:639421867) aviam si em puc passar....

mariona.

Anònim ha dit...

Va estar bé eh!

Aloma ha dit...

Hola! aquest dissabte ha sigut espectacular, jo encara estic en estat de shock! tots hem crescut, alguns han canviat molt, altres no tant, però seguim sent els mateixos nens que hem passat per la màgia de carlina i de la roda, i que com vam poder veure dissabte encara dura i durarà! animo a tothom a fer que tot això no s'acabi amb aquest sopar, i que no cal que torni a passar més d'una dècada per seguir veient-nos i estar en contacte! doncs res, que us estimo molt i molt a tots/es i a cadascú de vosaltres i atenció: CARLINA LA MILLOR, SI SENYOR!

Aloma Ruiz Boada

Anònim ha dit...

eiii!!desde el sur us envio molts petons!!va ser una cañaaa!!!em va sapiguer greu xq no vaig anar a netejar!xo a la propera no falla!!
estem en contactee!!muuaakss!!

Anònim ha dit...

Completament d'acord, Aloma (que bo avui, ara ja sabem de què ens teníem vistes!), va ser una nit molt especial, plena de records i rialles, en la qual vam poder comprovar que malgrat que cadascú hagi seguit el seu camí, l'esperit de la "Carlina'83" encara segueix ben viu!! Així que ara hem de fer que segueixi guspirejant per tal que aquest caliu cada cop escalfi més!
Una abraçada ben forta, moltes gràcies a tots, i fins ben aviat.

Teresa.

Quico ha dit...

nomes puc dir... AMAZING!!!!!!!! No se si podria descriure les emocions que tinc i que tenia amb paraules. No se vosaltres pero cuan em vaig despertar a casa de la meva mare tenia la impresiò de que tenia que anar a l`escola a estudiar com avans, ( no se si m`explico....) Va ser molt bonic i agradable. Recors que ya no enrecordava, secrets trets a la llum despres de tants anys. Estic molt content i orgullos de tots i cada un de vosaltres. Esteu molt macos. Espero tornar a veureus aviat. Fins un altre. Quico de Viturtia.

Anònim ha dit...

Eooo! Q passaa!
Pos ya ves, un festival! M'ho vaig passar de conya, de principi a fi..jejej

És curiós com en el fons, encara que els anys no perdonin, encara que haguem crescut i madurat, o no :P, cadescún de naltres segueix tenint aquella essència, algo genuí, que ens fa especials i continua manifestant-se en cada una de les nostres intervencions, amb un denominador comú evidentment, la educació rebuda a La Roda.
Varen ser tants els detalls aquestos que em cridaven l'atenció... Era emocionant!
Així com poder disposar de l'escola, quin detallazo! S'ho van currar caxo els profes, van faltar que se passessin, però weno, hi haurà una altre ocasió, no??;)
Venga, vengaa! Que això ha de ser el començament! Hi ha molt bones idees por ahi sueltas, que lo ze yo...jajaja avere si van agafant forma.

Doncs no rees, ya anem parlant, oks!! Avere si surten aquestes fotos que estan por ahi:D
Venga un petonas enorme i fins aviat!

Jordi

Sergi M. ha dit...

Ei, que el jordi diu que no vol ser l'ultim comentari del blog, així doncs mentre animem al administrador del blog x que tregui algun tema de conversa, el meu comentari serà l'ultim.
Va per tu Jordi ¡¡*¡¡

Salut Companys !!

Sergi M. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.